Spike & Co.

Direktlänk till inlägg 1 januari 2013

Gott Nytt År!

Av Marie - 1 januari 2013 06:35

Ja, Gott Nytt År på er allihopa! :-)


Det är trevligt med jul och nyår, men på något sätt så känns det ändå alltid som att man kan andas ut så fort nyårsafton är överstökad.


Bebisarna växer så det knakar och om de fortsätter i den här takten så kommer till och med Zorro ha passerat 300 gram på sexveckorsdagen. De har under den senaste veckan börjat rida på mamma mer och mer och när jag i söndags fick med mig kastraten Ozzy hem så blev det ett himla hallå när bebisarna fick göra sällskap med mamma och honom. Gossarna visade sig vara så talangfulla när det gäller att rida att jag inte vågade låta dem gå kvar med mamma och syster längre.



Ozzy är en snäll barnvakt som mest ruskar av sig Zingo när han är jobbig. När lillkillen blir allt för pestig så säger han ifrån, men det är inget överdrivet. Zorro verkar inte alls ha samma behov av att testa Ozzy. Bebisarna har inte diat på en vecka och fortsätter även efter ihopsättningen med Ozzy att öka bra i vikt, så det känns som om de var redo.


Här är en liten film från när jag gav de lite gurka igår kväll. Ozzy är en riktig mysfarbror som kommer göra någon familj riktigt lycklig i framtiden. Han tycker jag är störtläskig när jag dyker upp plötsligt (inte så konstigt, han känner mig ju inte ännu), men tvekar inte att göra småkillarna sällskap framme vid burgallret när gurka serveras. :-)



I kväll skall killarna flyttas till omplaceringen där Zingo snart skall få göra zilveragouti-snyggingen Milan med den busiga frisyren sällskap.


Silveragouti-snyggingen Milan med den busiga frisyren


Zorro får sitta kvar med Ozzy tills en lämplig kompis dyker upp. Det känns lite vemodigt att de skall flytta härifrån, men det är ju första steget till att de får varsin egen familj och få börja sitt riktiga liv, så på ett sätt känns det bra också. Jag skall sätta mig och snickra ihop ett brev till de framtida adoptörerna med info om bebisarnas första tid och vädjan om att de fortsätter hålla kontakt. Är det någon som känner sig intresserad så får ni maila Irene (info @ eragons.se) för lämplighetsintervju! ;-)

 
 
Ingen bild

mirjam

1 januari 2013 09:18

Ja det blir ett riktigt stiligt pojkpar det!

 
Irene

Irene

1 januari 2013 09:21

Underbart Marie! du har gjort detta så fint. Nu har de fått precis vad de behöver och sakta men säkert så lär vi dig att ta mer plats hemma och livskamraten blir tillvand :)

http://www.eragons.se

 
Marie

Marie

1 januari 2013 10:41

Hmmm... Är det det här som kallas en kupp? ;-)

http://dumlekola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Karin H

1 januari 2013 14:58

Vad stora och fina de har blivit! Det märks att de haft en bra och trygg uppväxt hos dig.

 
Alice

Alice

1 januari 2013 22:08

Hej vilken fin blogg du har. Kolla gärna in på min och var jätte gärna med i frågestunden! :)

http://petzoone.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 31 oktober 2014 20:19


Idag har lilla Kira äntligen flyttat hem till oss! :-)   Jag tog Spike med mig i transporten för att hon skulle känna sig lite tryggare på resan, sedan blev det vägning...   Stor...    ...och liten.    ...fotografering...   ...

Av Marie - 23 oktober 2014 23:04

Idag är Kira fyra veckor gammal och enligt Agria gammal nog att försäkras. Ett steg närmare flytt hem till oss!     Här är en bild från andra gången jag var och hälsade på lilla guldklimpen...     ...och här är en från tredje gången...

Av Marie - 26 september 2014 15:27

Hej. Jag heter Kira och är det senaste tillskottet till Spike & Co. Min mamma Freja kom in för omplacering på Eragons tillsammans med min pappa Simon.   Mamma Freja   Pappa Simon   Eftersom min pappa var okastrerad fick min mamma st...

Av Marie - 26 september 2014 00:00

Den här tjejen... ...kommer om sex veckor... ...bli gladare än ärtplättsglad... ...för då kommer den här tjejen... ...vara sex veckor gammal och få flytta hem till oss och bli en riktig bus- och sprallkompis. Det är efterlängtat! ...

Av Marie - 19 februari 2014 14:33


 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards