Spike & Co.

Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Marie - 14 mars 2009 12:11

Igår var jag och A och hälsade på Irene på Eragons omplacering för marsvin. Det var roligt att få ett ansikte till telefonrösten! :-)


Jag har ringt henne och frågat om råd när det gäller passningen av Bobo (barnens kusins marsvin). Hur vi bäst skall bära oss för att han skall få sällskap utan att riskera att våra egna två blir ovänner. Dumle har varit ganska mopsig en period, så vi vill inte ge honom en anledning att ta det ett steg längre...


Det var fina killar och tjejer vi fick träffa där. Sheltien Tage var särskilt näpen tycker jag. Vi fick även lite råd angående våra killars viktuppgång. De får ju bara hö och grönsaker så där har vi gjort rätt. Däremot så skall vi testa att inte servera morötter så ofta. Som det är nu så får de vitkål till frukost och morötter till kvällsmål de flesta dagarna i veckan. Några gånger byts moroten ut mot röd paprika, rotselleri, broccoli eller något annat. Vi får sätta morot på "något-annat-listan" och se om det gör någon skillnad.


En sak som är väldigt bra med att vi har klinkers på vår köksgolv är att killarna sliter sina klor naturligt. Det är sällan det behövs klippas något och då är det mest ytterklorna som lagt på sig ett par millimeter. De har ju en gång på sex meter här hemma att knalla runt på. Där fick vi förresten också ett par tips av Irene. De är ju lite bekväma och ligger ofta och gosar sig någonstans. Irene sa att vi skulle möblera om ofta och använda olika saker varje dag så har de lite mer att upptäcka. Det fungerar! :-)


Nej, nu skall jag gå och stoppa i en maskin disk. Undrar om Dumle har lust att hjälpa till idag med...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards