Spike & Co.

Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Marie - 16 juni 2009 12:51

Idag är jag arg. Arg på människor som tar ut sina frustrationer på andra.


Vi har en jättegullig, duktig städerska från Iran i fastighetsskötarstaben i området där jag bor. Idag när jag kom hem så möter mig en mycket skärrad tjej. En alkolholpåverkad man hade kommit fram till henne när hon städade samtidigt som hon pratade i telefon med handsfree. Han säger hej och hon säger hej tillbaka och ursäktar sig med att hon pratar i telefon.


Mannen går iväg.


Sedan vänder han och går fram till henne och börjar gasta om utlänningar som kommer till Sverige och snor alla jobb - hans son är minsann arbetslös - för att sedan putta på henne och flera gånger boxa henne på armen!!!


Vad är det för värld vi lever i!!! Arrgggh!!!


Hon jobbar och sliter och betalar skatt och har precis lika stor rätt att bo och leva här i Svergie som någon annan. En mönstermedborgare för Guds skull! Inte för att man måste vara det för att få bo här, men om man nu absolut skall reta upp sig på någon så kan man väl börja med kriminella  och sådana som missbrukar förmåner och åker snålskjuts på andra.


Jag gick med M till hennes arberskamrater och försäkrade mig om att det hela skulle bli polisanmält och att det rapporterades till arbersgivaren. Sådant får inte passera obemärkt!


Nog om detta...


Här hemma i marsvinsvärlden är det betydligt mer harmoniskt. Här är det vitkål som gäller. Jag läste någonstans att det var någon som noterat att vitkål var något som marsvin aldrig verkar tröttna på, och jag kan inte annat än att hålla med! Alltid lika entusiastiska! :-)


Vitkål är gott!





Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards