Spike & Co.

Alla inlägg den 26 mars 2011

Av Marie - 26 mars 2011 08:21

    


Idag fyller fina, fina Hera 3 år enligt hennes uppskattade födelsedag. Hon är inget rasmarsvin utan en blandis med både långhårets maffiga ansikte, mjuka päls och korthårets fördelar med lite lättare pälsvård. Hon är härligt fluffig som Irenes son kallar det.


Kolla in mameluckerna!  


Hon är mysig och nyfiken och har nu en passionerad kärleksaffär med mannen i flocken. Om hon tycker att hon blir orättvist behandlad så låter hon alla få veta detta med klar och gnällig röst! ;-)


Här är ett urklipp från Eragons dagen efter lilla älsklingen hittades (med Irenes tillåtelse naturligtvis):


"Hera, himmelens drottning fanns i Kortedala

24/9-2010 Igår fångade Jahan in ett litet lösspringande marsvin på gräsmattan utanför Kvartsekelsgatan.

lite blyg då...

Han ville inte namnge henne så jag gav henne namnet Hera. Himmelens gudinna eftersom hon sprang under bar himmel.

Hera är tuff, hon fick efter en snabb bekantskap med flocken (jag hämtade upp henne på väg hem) avbrytas eftersom hon ansåg att Kafka var en mes. För att skydda barn & gamla (Daisy, Mason, Rube & Rosa) var Heras natt därför i avskildhet och idag ska hon med ner till omplaceringen. I soffan i gårkväll kuttrade, åt och kissade hon så direkt livrädd är hon absolut inte. Jag vågar påstå att hon tills helt nyligen varit någon ganska kära djur. Troligen ensamdjur. I bur. Krökta framklor, nyklippta bakklor och röda trampdynor.

Vilken av kastraterna i omplaceringen som ska få äran att få en gudinna till flockmedlem...tja vi får se. Linus eller kanske Älskling eftersom Banditen & Simon behöver träna mer innan hårda nötter serveras. Måns har sjukgänget så där ska inte störas. Hera har nämligen väldigt hög uppfattning om sig själv. Skulle tro att den liknar boxarens Muhammad Alis."


Hipp, hipp hurra för Hera!!! :-D


P.S Det blir gurk- och morotstårta med babyplommontomater ikväll eftersom jag jobbar till klockan 19. Bilder kommer senare...

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards