Spike & Co.

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Rotfyllning och fredagsmys med gurka

Av Marie - 29 oktober 2010 17:27

I onsdags var jag hos min tandläkare här i Göteborg och fick som vanligt frågan om jag mådde bra i munnen eller om jag hade några besvär. Jag kom då att tänka på att jag har en tand näst längst in i överkäken där jag har liiite obehag om jag tuggar på något hårt och får mest tryck just på den. Min tandäkare konstaterade att jag hade en väldigt djup fyllning i just den tanden och att den nog behövde en rotfyllning. Kunde jag komma till hans mottagning i Gottskär dagen därpå?


Till saken hör att jag skulle jobba natt och även natten därpå, men vad sjutton tänkte jag. Det är lika bra att få det gjort. Så efter att ha jobbat natt så åkte jag hem och väckte barnen för att sedan sätta mig och köra bil i en timma och en kvart. Lite mosig den sista biten måste jag erkänna. Jag kom i god tid och satt sedan och stensov i en fåtölj i väntrummet i 20 minuter.


Lite pirrigt var det att sätta sig i stolen. Jag har ju hört alla skräckhistorier om rotfyllningar, men a woman's gotta do what at woman's gotta do.


Tandläkare Bo Lundberg är världens bästa! Jag kände inte ett skvatt!!! Från att "spilla" lite bedövning i munnen så att inte ens bedövningssprutorna kändes och hela vägen igenom. Om man bara kan komma över att det låter som om någon bilar inuti ens huvud, fast jag är ju van vid buller på jobbet... Jag var till och med så avslappnad så jag fick frågan "Är du vaken?" vid ett tillfälle. ;-)


Jag hade en kraftig inflammation inuti tanden så det var tur att vi påbörjade rotfyllningen när vi gjorde. Nästa steg blir den 29:e november. Hoppas det går lika bra då!


Jag har lite bilder på fredagsmys med gurka att dela med mig av också:


En till dig...

 

...och en till mig.

 

En till dig...


...och en till mig. :-)

 
 
Ingrid

Ingrid

30 oktober 2010 00:36

Sicket fredagsmys, det må jag säga! Så urgulligt! =D

Strong insats med rotfyllningen får jag säga, jag med min tandläkarskräck hade dött.

Jättetrist också att det inte funkade med Cayenne. =( Jag har ju själv erfarenhet av att behöva ge upp ett ihopparnings-projekt, det är inte kul. Men ingen mår bra när det bara bråkas och är ilsket. Hoppas både han och Kola ska kunna hitta lyckan med andra kamrater! =)

http://www.blandmolnen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 31 oktober 2014 20:19


Idag har lilla Kira äntligen flyttat hem till oss! :-)   Jag tog Spike med mig i transporten för att hon skulle känna sig lite tryggare på resan, sedan blev det vägning...   Stor...    ...och liten.    ...fotografering...   ...

Av Marie - 23 oktober 2014 23:04

Idag är Kira fyra veckor gammal och enligt Agria gammal nog att försäkras. Ett steg närmare flytt hem till oss!     Här är en bild från andra gången jag var och hälsade på lilla guldklimpen...     ...och här är en från tredje gången...

Av Marie - 26 september 2014 15:27

Hej. Jag heter Kira och är det senaste tillskottet till Spike & Co. Min mamma Freja kom in för omplacering på Eragons tillsammans med min pappa Simon.   Mamma Freja   Pappa Simon   Eftersom min pappa var okastrerad fick min mamma st...

Av Marie - 26 september 2014 00:00

Den här tjejen... ...kommer om sex veckor... ...bli gladare än ärtplättsglad... ...för då kommer den här tjejen... ...vara sex veckor gammal och få flytta hem till oss och bli en riktig bus- och sprallkompis. Det är efterlängtat! ...

Av Marie - 19 februari 2014 14:33


 

Presentation

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards